Black sunday (CRO, SLO)

Gašper Bergant, Aleks Curać Šarić, Klemen Bučan

Zaradi zdravstvenih težav je Aleksandar Perišič moral odpovedati današnji nastop v Mariboru. Namesto njega bo nastopil Aleks Curać Šarić (CRO).

Gašper Bergant

Zgornjesavinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske (se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand up komediji. Obiskoval je Škofijsko klasično gimnazijo, nekaj časa. Obiskoval je Fakulteto za arhitekturo, nekaj časa. Pred nekaj leti je prišel do točke, ko se je moral odločiti ali gre k psihiatru ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!

Aleks Curać Šarić

Nesojeni patolog Aleks Curać Šarić živi za črni humor, kljub dejstvu, da je večina ljudi o katerih govori že mrtva. Vsi med nami imamo kdaj temne misli, a jih hitro potlačimo, kar pa ne velja za Šariča. Temne misli za nedeljski zajtrk, kosilo in večerjo so zanj gurmanski praznik, ki ga bo urgentno okronal z nastopom Črna nedelja.

Klemen Bučan

Kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot pet let je delal na radiu, svoj televizijski voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka parov. Televizijsko kariero je nadaljeval z oddajo Survivor - Na robu preživetja, lani pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji Dan za trening na Kanalu A.

V svetu stand upa je prisoten že 13 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti. Zmeraj je veljal za človeka brez zadržkov na odru, rad se loteva tudi tem, ki v osnovi morda niso najbolj primerne za najmlajše, čeprav bi se ob poslušanju tudi oni zagotovo naučili marsikaj novega.


Location

Sponsor

Accessibility(CTRL+F2)
color contrast
text size
highlighting content
zoom in