Vstopnice

Cenik vstopnic

LENTA

25
15 EUR
za dijake in študente**
vstopnica za dogodke* v 10 dneh na
10 prizoriščih
+
40% popust za naj festivalske dogodke*!

DNEVNA LENTA
 

15
vstopnica za dogodke* izbranega dne na 10 prizoriščih
+
40% popust za naj festivalske dogodke*!

VSTOPNICE*

15 oz. 25
vstopnice za naj festivalske dogodke*

(z Lento so cene vstopnic od 9 € do 15 €)

Lenta & Dnevna Lenta

vam omogočata 40% popust za naj festivalske dogodke*
ter ogled izbranih dogodkov na prizoriščih:

  • Glavni oder (5 dogodkov)
  • Sodni stolp (9 koncertov),
  • Salon glasbenih umetnikov (9 koncertov),
  • Minoriti - Oder Nove KBM (1 koncert),
  • Vetrinjski dvor (7 stand up dogodkov),
  • Mladinin oder (26 koncertov),
  • afterji na Minoritih (5 dogodkov) in v Wetrinskem (8 dogodkov),
  • Odprta plesna scena (3 dogodki),
  • GT22 (19 dogodkov)!

 

Vstopnice za naj festivalske dogodke

**Lenta za študente in dijake

Za študentsko Lento veljajo enake ugodnosti kot za običajno Lento, od nje se razlikuje le po izgledu, kar bo omogočilo lažji pregled ob vstopu na prizorišče.

Študentski popust pri nakupu Lente lahko pred pričetkom festivala uveljavite samo v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor; v času festivala pa bo Lento možno kupiti tudi na ostalih festivalskih prodajnih mestih (na Trgu Leona Štuklja, pred Minoriti, pred Vetrinjskim dvorom, v dvorani Union in pred Mladininim odrom).
Popust velja le ob predložitvi veljavne študentske oziroma dijaške izkaznice ali potrdila o vpisu. Izredni študenti morajo poleg tega priložiti še potrdilo, ki ga dobijo na Zavodu za zaposlovanje, da niso iskalci zaposlitve.

Pomembno

Vstopnice za invalide na vozičkih
V Narodnem domu Maribor se po najboljših močeh trudimo, da tudi invalidom na vozičkih omogočimo obisk predstav in koncertov. Zanje je urejen dostop na vsa festivalska prizorišča, razen na prizorišče Mladinin oder, kamor je možen dostop po predhodni najavi.
Za invalide na vozičkih je ogled predstav brezplačen. Spremljevalec invalida vstopnico plača po rednem ceniku.

Vstopnice za otroke
V času festivala smo v Mestnem parku in v Vetrinjskem dvoru pripravili širok nabor prireditev, koncertov, ustvarjalnic in delavnic, ki so prilagojene naši cenjeni najmlajši publiki in so za male in velike obiskovalce popolnoma brezplačne.
Za program na ostalih festivalskih prizoriščih, kjer je potrebna vstopnina, potrebuje tudi otrok svojo vstopnico. Zaradi varnosti je otrokom do 10. leta vstop dovoljen le v družbi spremljevalcev.

Prekinitve prireditev
V primeru, da bo prireditev prekinjena pred polovico izvedenega programa in da organizator ne bo zagotovil nadomestnega termina, bodo kupci vstopnic za prireditve z dodatno vstopnino upravičeni do povračila vrednosti vstopnice. Vstopnice lahko vrnete organizatorju, Narodnemu domu Maribor, v roku 5 dni po načrtovanem datumu prireditve.
Sedeži na Glavnem odru, Odru Minoriti in v Vetrinjskem dvoru omogočajo različno slišnost in vidnost na oder in so v primeru dežja mokri. Kupnine za vstopnice zaradi teh razlogov organizator ne vrača.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava