Lenta = 25 EUR / 15 EUR** za študente in dijake

Lenta je splošna festivalska vstopnica za 10 prizorišč in zagotovo najcenejši možen način za ogled več festivalskih dogodkov.

Lenta velja vseh 10 dni in vas lahko popelje na več kot 85 dogodkov na 10 lokacijah:

Z Lento si lahko zagotovite tudi 40% popust na Vstopnice* za izbrane festivalske dogodke, ki so v programu.pdf obarvani z vijolično:

Poleg tega Lenta omogoča tudi:

Kupite jo lahko:

  • v Narodnem domu Maribor, Ulica kneza Kocllja 9, Maribor,
  • na spletnem naslovu nd-mb.kupikarto.si,
  • na Eventimovih prodajnih mestih: www.eventim.si, v Cityparku v Ljubljani, v Europarku v Mariboru, v City centru v Celju,
  • na Poštah Slovenije, 
  • na Petrolovih servisih ter
  • v času festivala na prodajnih mestih pri Glavnem odru, na Minoritih, v Vetrinjskem dvoru, na Mladininem odru in v dvorani Union.

**Študentska Lenta 

Za študentsko Lento veljajo enake ugodnosti kot za običajno Lento, od nje se razlikuje le po izgledu, kar bo omogočilo lažji pregled ob vstopu na prizorišče.

Študentski popust pri nakupu Lente lahko pred pričetkom festivala uveljavite samo v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor; v času festivala pa bo Lento možno kupiti tudi na ostalih festivalskih prodajnih mestih (na Trgu Leona Štuklja, pred Minoriti, pred Vetrinjskim dvorom, v dvorani Union in v Narodnem domu pred Mladininim odrom).
Popust velja le ob predložitvi veljavne študentske oziroma dijaške izkaznice ali potrdila o vpisu. Izredni študenti morajo poleg tega priložiti še potrdilo, ki ga dobijo na Zavodu za zaposlovanje, da niso iskalci zaposlitve.

Lenta vam zagotavlja vstop le do maksimalne zasedenosti prizorišča in ne zagotavlja prostega mesta na prizoriščih.

Več o ceniku, vstopnicah ...

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava