Potrebujete prenočišče v času festivala?


Priporočamo vam naslednje hotele:

Mercure Maribor City Center **** 

Poslovni hotel s štirimi zvezdicami se nahaja v samem središču mesta Maribor (samo 5 minut od festivalskih prizorišč) in svojim gostom nudi udobne sobe, sprostitveni centerposlovni klub, restavracije in bare.

Ibis Styles Maribor City Center ***

Mestni hotel s tremi zvezdicami, ki leži sredi starega mestnega jedra Maribor (samo 5 minut od festivalskih prizorišč) in se ponaša z dolgoletno tradicijo, nudi udobno opremljene sobe in samopostrežne zajtrke.

Youth Hostel Uni

5 minut od festivalskih prizorišč, na odlični lokaciji v središču Maribora, v neposredni bližini številnih turističnih znamenitosti, restavracij, nakupovalnih in poslovnih središč.
Hostel Uni je bil nagrajen s 5 trikotniki - najvišjo kategorijo za hostle v Sloveniji. Recepcija in restavracija se nahajata v sosednjem hotelu.
Na voljo so 1-posteljne, 2-posteljne in 3-posteljne sobe z lastno kopalnico, z radiem in TV. 

Hotel Maribor

V historičnem delu mesta vas na Glavnem trgu pričakuje Hotel Maribor. 11 visokokakovostnih apartmajev s pridihom in gostoljubnostjo butičnega hotela domuje v hiši z začetka 18. stoletja, kjer zgodbe iz preteklosti spajamo s sodobnim načinom bivanja.

Študentski domovi Univerze v Mariboru

Ugodne namestitve na kar štirih lokacijah po mestu v študnetskih domovih:
- ŠD 7, Gosposvetska cesta 83a
- ŠD 1, Tyrševa ulica 23
- ŠD 13, Smetanova ulica 71
- ŠD 14, Gorkega ulica 45

Hotel Lent

V sodobnem in elegantno opremljenem hotelu je na voljo 15 dvoposteljnih sob in 2 vrhunski hotelski suiti z jacuzzijem. Hotel Lent se odlikuje z zavidljivo lego na obrežju reke Drave, kar je v samem centru dogajanja Festivala Lent. Je v neposredni bližini starega mestnega jedra in tako izhodiščna točka za obisk vseh večjih mestnih atrakcij.
Če ste preveč utrujeni za divje »lentanje«, pa lahko uživate ob dobri pijači in dogajanje opazujete kar s terase restavracije in kavarne Pri starem mostu.

S hotel

S Hotel je pravi naslov za ugodno in kvalitetno prenočišče. V hotelu se nahaja tudi Restavracija S, kjer goste po ugodnih cenah razvajamo z izvrstno kulinariko njhovih kuharskih mojstrov.

Hostel Pekarna

Hostel Pekarna se neposredno ob robu Magdalenskega parka ter 5 minut od festivalskih prizorišč. V hostlu, ki je v celoti prenovljen ter sodobno zasnovan nudimo namestitev v:
- 4-posteljnih sobah z lastnimi kopalnicami,
- 2- ali 4-posteljnih apartmajih ter
- 2- ali 1-posteljnih garsonjerah opremljenih z lastno kopalnico, kuhinjo ter TV.
Hostel je uvrščen v najvišjo kategorijo 5 modrih trikotnikov.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava